INFORMERAR

KOTKA

Padelton Kotka är öppet varje dag 06:00 – 24:00

Vi accepterar SMARTUM och ePassi betalningar!

Efter att vi mottagit betalningen uppdaterar vi ert Playtomic saldo med motsvarande summa. Saldot är i kraft 6 månader från mottagen betalning. Märk: Ni måste ladda Playtomic appen på er telefon och välja Padelton Kotka som favorit för att vi skall se era kontaktuppgifter.

Saknar du spelkamrater?

Anmäl dig till Padelton Kotka WhatsApp gruppen: info@padelton.fi

RESERVERA NU!

HANGÖ

Öppettider klockan 8 – 22  varje dag.

Säkra dina 2024 speltider genom att boka kontraktstider per email till info@padelton.fi

Höst priser 1-September: 
Söndag – Fredag: 25 € / timme
Lördag: 30 € / timme

Bokning av banor och hyrning av utrustning:

BANORNA
Ladda ner MATCHi appen på din telefon och sök upp Padelton Hanko via appen.

HYRA RACKET ELLER KÖP AV BOLLAR
Du kan boka racketar och köpa bollar vid planen.En kod skickas i berkäftelsen som öppnar lådan vid banorna där racketen finns. Betalning sker med Mobilepay. Även låne bollar kan tas gratis från samma låda (finns lösa i lådan) köpta nya bollar finns i tub med 3 st i.

Saknar du spelkamrater?

Anmäl dig till Padelton Hangö WhatsApp gruppen där man kan ropa efter speldeltagare. Skicka ditt telefon nummer samt meddelande om att du vill bli medlem i Hangö gruppen till: info@padelton.fi

RESERVERA NU!

ESBO

Padelton Esbo är öppet varje dag 06:00 – 24:00

Ladda ner MATCHi appen på din telefon och sök upp Padelton Esbo via appen.

Vi accepterar SMARTUM och ePassi betalningar!

Efter att vi mottagit betalningen uppdaterar vi ert saldo med motsvarande summa. Saldot är i kraft 6 månader från mottagen betalning. Märk: Ni måste ladda MATCHi appen på er telefon och välja Padelton Espoo som favorit för att vi skall se era kontaktuppgifter.

Avboknings vilkor

Det går att avboka en reserverad tid upp till 6 timmar innan speltiden börjar eller vid ordentligt regn (ospelbart väder) t.o.m. 10 min innan speltiden börjar.

Om spelet avbryts p.g.a hårt regn max 30min efter att speltiden börjat kan vi ersätta den resterande tiden medmotsvarande  ny speltid

Padelton – njut av padel på en ny nivå

På våra banor bortser vi från yttre meriter och koncentrerar oss på det viktigaste – att njuta av spelet. Därför är våra padelklubbar planerade för bästa möjliga spelupplevelse och trevlig social samvaro. Vi vill erbjuda förstklassiga och trivsamma förhållanden för padelspelare på alla nivåer, oavsett ålder eller erfarenhet.

PADELTON VÄLKOMNAR ALLA ATT NJUTA AV PADEL MED KVALITET

Våra fina panorama-banor är av World Padel Tour-klass och de övriga faciliterna i padelklubbarna är utformade enligt samma höga standard. Gör dig klar inför spelet i våra trivsamma omklädningsrum och finjustera formen i vårt separata Warm-up område. Våra varierande och högklassiga träningsredskap hjälper dig både att ladda upp inför spelet och att minimera risken för eventuella skador och försträckningar.

Padeltons Players’ Lounge är som ett andra vardagsrum för våra spelare. Det är en träffpunkt, där du kan göra upp om spelstrategier med ditt team, träffa andra spelare, eller njuta av mellanmål och drycker.

Padelton är ett företag ägt av passionerade padelentusiaster med målsättningen att lyfta padelutövandet i Finland till nya höjder. Vi vill att du skall trivas i våra klubbar både före, under och efter spelet!

Socialt ansvar ingår i vårt DNA

I all vår verksamhet strävar vi till att ta företagets sociala ansvar i betraktande, och vi bygger för framtiden redan idag. Vi är villiga att betala en extra slant för att se till att den energi vi förbrukar inte belastar klimatet eller naturen mer än nödvändigt. Vår anläggning i Kotka värms upp med hjälp av biogas och belysningen drivs med förnybar, koldioxidneutral el. Framför anläggningen kommer ett flertal laddningsstationer för elbilar att installeras. I våra val av material föredrar vi miljövänliga alternativ och hållbara framställningsmetoder.

ALLA HAR RÄTT TILL EN HOBBY

Vår förhoppning är att så många barn och unga som möjligt har tillfälle att delta i någon form av hobbyverksamhet. Vi drar vårt strå till stacken genom att betala 0,50 euro för varje reserverad speltimme till föreningarna Hope ry eller Pelastakaa Lapset – Rädda barnen ry, som båda understöder barns hobby- och fritidsverksamheter.

Bekanta dig med organisationernas verksamhet:

INFORMATION ANGÅENDE CORONAVIRUSET

Vi följer strikt myndigheternas rekommendationer.
Därför ber vi dig vänligen beakta följande

  • Sörj för god handhygien och använd handsprit både då du anländer till klubben och innan du lämnar den.
  • Upprätthåll rekommenderat avstånd till andra kunder, undvik att röra vid banornas glasväggar och gör med fördel ”rackethälsningen” med dina spelpartner.
  • Använd munskydd i alla andra utrymmen, förutom på banorna.
  • Returnera hyrda racketar för desinficering i den för ändamålet avsedda korgen.
  • Besök inte våra anläggningar om du har minsta förkylningssymptom

Galleri