Padel

Padelin suosio on kasvanut maailmalla sekä Suomessa räjähdysmäisesti – eikä syyttä! Vauhdikas, mukaansatempaava ja helposti opittava peli on erinomainen tapa kohottaa kuntoasi, samalla nauttien hyvien pelikaverien seurasta. Padel onkin urheilulaji, jossa ei mitellä voimalla vaan tärkeintä on sujuva yhteispeli. Virallinen padel-peli pelataan aina nelinpelinä. Harjoitus- ja valmennustilanteissa kentällä voi olla kuitenkin vaihteleva määrä pelaajia.

Pelivälineet

Padel-kenttä voi näyttää monelle tutulta, sillä se muistuttaa hyvin paljon tenniskenttää, mutta on kooltaan pienempi ja kentän ulkoreunaa rajoittavat seinät. Näitä seiniä saa (ja kannattaa) hyödyntää sääntöjen puitteissa.

Myös padel-maila muistuttaa tennismailaa, mutta se on kooltaan pienempi ja kevyempi eikä siinä ole lainkaan verkkoa muistuttavia jänteitä. Lyhytvartisen mailan käyttö on helppoa ja vauhdikasta. Padel-pallot muistuttavat tennispalloja mutta ovat hieman hitaampia. Padelton-hallista voit tarvittaessa myös vuokrata mailan sekä ostaa palloja.